Malgrat les dificultats, a la Fundació volem seguir endavant des de tots els punts de vista… seguint totes les normes marcades per la persistència de la Covid-19, és clar. Per això, hem reprès amb força i entusiasme el nostre programa d’activitats.
Aquest 18 de setembre Josep-Lluís Carod-Rovira ens ha vingut a fer la xerrada que havia quedat pendent just abans de la pandèmia: “L’altre Josep Maria Folch i Torres: un compromís polític vigent”.
La pluja ens va obligar a fer l’acte al centre Recreatiu en lloc del castell de Plegamans però hem passat l’examen amb nota: la sala es va omplir de gom a gom!

Com no podia ser d’una altra manera, Josep-Lluís Carod Rovira -exconseller en cap del Govern i exsecretari general d’ERC però, també, filòleg i reconegut folquitorrià- va signar al nostre Llibre d’Or. Abans, va voler visitar el museu i la Fundació, al castell de Plegamans. Allà és on, inicialment, estava previs que es fes la seva xerrada però la pluja ens va obligar a traslladar-nos a cobert, al Centre Recreatiu de Palau-Solità i Plegamans… Des d’aquí, volem agrair al Sr.Carod-Rovira la seva participació i l’altíssim nivell de la seva ponència, que va rebre nombrosos elogis.